Μαθητιάδα Εκκλησιαστικών Σχολείων 2016

Μία ακόμη δράση-πρόγραμμα των Εκκλησιαστικών Σχολείων, μία ακόμη ευκαιρία για την αλληλογνωριμία και την ανάπτυξη ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών των Σχολείων μας. Οργανωτής της συμμετοχής του Σχολείου μας και προπονητής των μαθητών-αθλητών μας, ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γεώργιος Δημητριάδης. Η αποστολή του Σχολείου αποτελούνταν από 8 μαθητές: 1) Πέτρος Σίμου, Α΄ Γυμν. 2) Ελευθέριος  Δαμιανόπουλος Γ΄ Γυμν. 3) Σωτήριος Ταραλάς Α΄ Λυκ. 4) Αλέξανδρος Τσάκαλος Α΄ Λυκ. 5) Παναγιώτης Γκίρνης Α ΄Λυκ. 6) Ιωάννης Ρώμας, Γ΄ Λυκ. 7) Ηλίας  Μιχαηλίδης Γ΄ Λυκ. 8) Τραϊανός Δαμιανόπουλος Γ΄ Λυκ., που χάρηκαν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στα αθλήματα αλλά και τη συμβίωση-επικοινωνία με τους μαθητές των άλλων σχολείων.

Ο τόπος συνάντησης και φιλοξενίας ήταν το αδελφό Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Ξάνθης, όπου από τις 16 έως τις 19 Απριλίου έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις της μαθητιάδας. Οι μαθητές μας επέστρεψαν πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα, αλλά και με τις κάτωθι διακρίσεις στις αποσκευές τους: 2η θέση στο Ποδόσφαιρο και επίσης 2η θέση στον ανώμαλο δρόμο 4 κμ αγοριών.

Θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία που τύχαμε από το Εκκλησιαστικό σχολείο της Ξάνθης και πολλά συγχαρητήρια από τον Διευθυντή και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών του σχολείου μας στους μαθητές μας που διακρίθηκαν, να είναι πάντα άξιοι αγωνιστές της ζωής.