Επισκέψεις εκπαιδευτικών και γονέων στην κινητή μονάδα «Οδυσσέας» του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σας γνωστοποιούμε ότι στο διάστημα από 15 έως 18 Μαρτίου, για τέσσερις συνολικά ημέρες, θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας (στο Νέο Πάρκο) το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε αυτό, θα πραγματοποιηθούν κατά τις πρωινές ώρες παρεμβάσεις για μαθητές περιορισμένου αριθμού Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης, με τρόπο διαδραστικό και με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών.

Κατά τα απογεύματα θα πραγματοποιούνται ανάλογες παρεμβάσεις για ομάδες γονέων και εκπαιδευτικών σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Κάθε παρέμβαση διαρκεί μία ώρα και ένα τέταρτο και απευθύνεται κατά μέγιστο σε 30 άτομα.

Οι μεσημβρινές ώρες διατίθενται για την ενημέρωση του κοινού εν γένει.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα απογευματινών παρεμβάσεων για γονείς και εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια παραμονής του «Οδυσσέα» είναι το εξής:

 

Τρίτη 15/3 Τετάρτη 16/3 Πέμπτη 17/3 Παρασκευή 18/3
Για γονείς: 17:00-18:15

 

Για εκπαιδευτικούς:

17:00-18:15

 

Για γονείς:

17:00-18:15

 

Για γονείς: 17:00-18:15

Για εκπαιδευτικούς: 18:30-19:45

 

 Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε να ενημερώσετε το συντομότερο το σύνολο των εκπαιδευτικών, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου σας ώστε, όσοι/ες ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στην παρέμβαση που επιθυμούν, μέσω της ψηφιακής φόρμας που βρίσκεται στη διεύθυνση https://goo.gl/AGms3B. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων στο τηλ. 2385054571 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ssneonflo@sch.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αυτομάτως αποδεκτές, επομένως τα άτομα που τις έχουν συμπληρώσει, θα προσέρχονται χωρίς άλλη διαδικασία στο Νέο Πάρκο, κατά την ώρα που δήλωσαν. Με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού των 30 ατόμων για κάθε παρέμβαση, η αντίστοιχη δυνατότητα δήλωσης στην ανωτέρω φόρμα θα διακόπτεται.

Για ενημέρωσή σας, αποστέλλεται επίσης έγγραφο του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου παρέχονται στοιχεία για τη λειτουργία της κινητής μονάδας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Η Υπεύθυνη Συμβουλευτικού

Σταθμού Νέων Φλώρινας

 

Άννα Μπαφίτη

   Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας

 

Παύλος Ιωάννου