3/5: Επαναλειτουργία Σχολείου

Ανακαίνιση 2019Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βάσει της ΥΑ με Αρ. Πρωτ. 50434/ΓΔ4/02-05-2020 του ΥΠΑΙΘ, όλοι οι εκπαιδευτικοί της Β/θμιας Εκπ/σης οφείλουν να βρίσκονται στην εργασία τους, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 6/5/2020.

Η διεύθυνση του Σχολείου, σε συνεργασία με την Δ/νση μας στο ΥΠΑΙΘ, την ΔΔΕ Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας, προέβη σε όλες τις απαραίτητες εργασίες προετοιμασίας της επανόδου σας.

Το Γραφείο καθηγητών, όπου θα συναντηθούμε αύριο, έχει γίνει πιο άνετο κ λειτουργικό (με αφαίρεση κάποιων γραφείων), καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε από τον αρμόδιο υπάλληλο του Σχολείου μας. Υπάρχουν αντισηπτικά, οι μάσκες είναι ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς (έχουμε απόθεμα).

Ελάτε γύρω στις 11:00 για μια συνάντηση και για την ανταλλαγή απόψεων, εν όψει της έναρξης λειτουργίας του Σχολείου στις 11/5, με την επάνοδο των μαθητών της Γ’  Λυκείου.

Σας έχει προωθηθεί η σχετική νομοθεσία για τις προϋποθέσεις λήψης ειδικής αδείας, σε σχέση με τον covid 19. H εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται, δίχως όμως να αποτελεί λόγο μη εμφάνισής σας στο Σχολείο.

Καλή αντάμωση λοιπόν!