5/5: Προγραμματισμός τηλεδιασκέψεων επαγγελματικού προσανατολισμού για τα Γυμνάσια

Το Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας και η υπηρεσία Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως συμβουλευτικής υποστήριξης των μαθητών καλεί τις σχολικές μονάδες των Γυμνασίων να εντάξουν στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δράσεις σύγχρονης ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης των μαθητών της Γ’ τάξης για τις επιλογές των σπουδών τους μετά το Γυμνάσιο μέσω τηλεδιάσκεψης (με χρήση της υπηρεσίας Webex).

Προκειμένου να συντονιστούν οι τηλεδιασκέψεις με τις σχολικές μονάδες παρακαλούμε να επισκεφθείτε την σχετική εφαρμογή που έχουμε δημιουργήσει στον δικτυακό τόπο του ΚΕΣΥ Φλώρινας https://www.kesyflorinas.mysch.gr/?page_id=1296 και να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα κατά την οποία θα επιθυμούσατε να γίνει η τηλεδιάσκεψη για την σχολική σας μονάδα. Η διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έχει οριστεί στις δύο διδακτικές ώρες για κάθε σχολική μονάδα οι οποίες θα είναι συνεχόμενες με την προβλεπόμενη διακοπή των 15 λεπτών. Στηv εφαρμογή εμφανίζονται οι διαθέσιμες ανά εβδομάδα ημέρες και ώρες.

Την υποβολή του αιτήματος καταχωρεί ο Διευθυντής/ντρια της σχολικής μονάδας. Η πρόσβαση στην σχετική σελίδα https://www.kesyflorinas.mysch.gr/?page_id=1296 γίνεται με τη χρήση του ενιαίου συνθηματικού (κωδικού): sep@kesy

Ύστερα από την οριστικοποίηση του προγραμματισμού θα σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος Webex τον οποίον θα πρέπει να προωθήσετε στους μαθητές/τριες σας ώστε να έχουν πρόσβαση στην τηλεδιάσκεψη.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σπύρο Παπαχαρίση, εκπαιδευτικό του ΚΕΣΥ Φλώρινας για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο τηλέφωνο: 6932877799 ή στο spipap@sch.gr