30/4: απόκτηση εξοπλισμού Η/Υ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, στο πρόσωπο του Διευθυντή της, κ. Παύλου Ιωάννου, που μερίμνησε ώστε να συμπεριληφθεί και η Σχολική μας μονάδα στους δικαιούχους των 45 tablets τελευταίας γενιάς, τα οποία προσέφερε ο Δήμος Φλώρινας στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλης Γιαννάκης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκε άμεσα και έμπρακτα στις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν από την ευρεία ανάπτυξη της εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευσης, εξαιτίας της πανδημίας (covid 19) και της συνακόλουθης αναστολής λειτουργίας των σχολείων της χώρας, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμείς με τη σειρά μας θα παραχωρήσουμε τη συσκευή για προσωρινή χρήση στο μαθητή που την έχει μεγαλύτερη ανάγκη, βάσει του υπ. αρ. Πρωτ. Φ8/46284/Δ4/14-4-2020 εγγράφου ΥΠΑΙΘ, προκειμένου να αρθούν, έστω και εν μέρει, οι κοινωνικές ανισότητες που ενισχύθηκαν έτι περαιτέρω, εξ αιτίας των έκτακτων συνθηκών ανάγκης που βιώνουμε.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΓΕΕΛ-Γ Φλώρινας

Σάββας Αν. Σαββίδης

Huawei T5