Αγιασμός, Σχολικό Έτος 2018-2019

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, έλαβε χώρα στο Σχολείο μας ο Αγιασμός για το διδακτικό έτος 2018-19. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης +Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου μας, κ.κ. Θεόκλητος, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού, ο π. Χριστόδουλος Παπαδόπουλος ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου, με αναφορές στη Μακεδονία μας που δοκιμάζεται (Δείτε την εγκύκλιο σε ξεχωριστό άρθρο του ιστολογίου μας).

Ο Διευθυντής του Σχολείου, εκφράζοντας όλο το Σύλλογο Διδασκόντων και εργαζομένων σε αυτό, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που για μία ακόμη χρονιά προσήλθε να τελέσει ο ίδιος τον αγιασμό και να ευλογήσει τα έργα που καλούμαστε όλοι μας να επιτελέσουμε στον νέο εκκλησιαστικό και εκπαιδευτικό ενιαυτό. Ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που στέκεται πάντοτε αρωγός, παρέχοντας με πατρική αγάπη και χαρά ό,τι μας χρειαστεί.

Μετά από το σχετικό κέρασμα και την εθιμοτυπική φωτογραφία μπροστά στο ανακαινισμένο εξωτερικά κτήριο του Σχολείου μας, η τελετή ολοκληρώθηκε με την ευχή αλλά και την υπόσχεση όλων των συντελεστών της παιδαγωγικής πράξης, ότι η τρέχουσα διδακτική χρονιά θα είναι αγωνιστική και υποσχόμενη επιτυχίες επενδυμένες με αισιοδοξία και χαμόγελο.