13/5: Εκδήλωση τιμής προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, κ.κ. Θεόκλητο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στις 11.30 πμ., με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φλώρινας, και Προέδρου της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, και την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων των συνδιοργανωτών, επίσημων φορέων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνεται εκδήλωση τιμής προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ. Θεόκλητο, για την επέτειο των 50 χρόνων της Ιεροσύνης του και της πνευματικής προσφοράς του στην Ιερά Μητρόπολη.

Τόσο στις ομιλίες των επισήμων όσο και το βίντεο που προβλήθηκε έγινε αναφορά και στο Σχολείο μας, ως βασική συνεισφορά του Σεβασμιωτάτου στην παιδεία. Ένα Σχολείο που ιδρύθηκε χάρη στις συντονισμένες και άοκνες προσπάθειες του μακαριστού γέροντος Αυγουστίνου και του ιδίου και το οποίο διοίκησε ο ίδιος επί 22 χρόνια, ως υποδιευθυντής του Σχολάρχου γέροντος Αυγουστίνου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με προσήλωση αλλα και συγκίνηση τη μακρά εκδήλωση, από τις 11:30 έως και τις 14:30.

 

Ακολουθήστε μας και διαδώστε...