17/4 Bovalino: Συνέντευξη Τύπου & Βίντεο Εκδηλώσεων

Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί, από το κανάλι TeleMiala Tv της Καλαβρίας και το δημοσιογράφο Stefano Marra, βλέπετε τα κυριότερα σημεία όσων έλαβαν χώρα στο Σχολικό συγκρότημα Francesco La Cava Bovalino, της περιοχής Reggio Calabria, της δικής μας Magna Crecia, το απόγευμα της Τρίτης 18 Απριλίου 2018.

  1. Συνέντευξη τύπου στο γραφείο της Διευθύντριας του Σχολείου, παρουσία του Δημάρχου, του Επισκόπου, εκπαιδευτικών και εκπροσώνων του Συλλόγου Γονέων
  2. Εορταστικές εκδηλώσεις στη μεγάλη αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Οι δύο Εθνικοί Ύμνοι, απαγγελίες, παραδοσιακή μουσική και χοροί. Ανταλλαγή δώρων-αναμνηστικών
  3. Δείπνο-μπουφέ, προσφορά του Συλλόγου Γονέων των μαθητών του Κλασικού Λυκείου

Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες μας, τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς, το διοικητικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς τους για την εγκάρδια υποδοχή και την αβραμιαία φιλοξενία. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους επικεφαλής-εκπροσώπους των τοπικών αρχών, που έσπευσαν να παραστούν στις εκδηλώσεις μας, τιμώντας έτσι την εκπαιδευτική τους κοινότητα και εμάς.

Ακολουθεί και η δήλωση του Δντη του ΓΕ.Ε.Λ.-Γ. Φλώρινας, κ. Σάββα Σαββίδη,κατά τη κοινή συνέντευξη Τύπου σε τηλεοπτικό Σταθμό της Καλαβρίας, στις 17/4/2018, στο γραφείο της Δντριας του Κλασικού Λυκείου του Bovalino, πριν από την έναρξη των κοινών δράσεων-εκδηλώσεων των δύο Σχολείων.